2009. december 3., csütörtök

23. törvény

Egy csaj, ha nem épp otthon ül, mindig a táskájában tartja a mobiltelefonját.

Kivétel: Extralapos készülék és farmernadrág viselése esetén megengedhető a farzsebben való tárolás. Figyelmeztetés! Ne ülj le!!!

Egy csaj mobiltelefonja:
  • mindig korszerű.
  • színes. (Kivéve rózsaszín, nem kivéve lila.)
  • rengeteg funkcióval bír.
  • egyéni, de ízléses díszítésű/ háttértémájú. (Ha a mobilod kiöltözik, legyen stílusos. )
  • sosem díszes mindenféle ráaggatott figuráktól vagy chipsben talált mobildíszektől. Ez a stílus foglalt a kislányok és defektesek számára.
Ha egy csaj új csúcsszuper mobilt vásárol, köteles villogni vele a csajtársai előtt. (Így ők is újat vesznek, majd az ő csajtársaik is, és ez így megy egészen addig, míg a kör be nem záródik a bátor, már-már vakmerő hős kezdeményező csajnál. Ez az alapja a fejlett amerikai kapitalista társadalom és a modern technika hipergyors fejlődésének, ami az országot a felhők ódai magasságába emelte.)

4 megjegyzés:

  1. Kedves Blogíró!

    Elolvastam az összes csaj törvényed és sajnos azt kell hogy mondjam hogy némelyik iszonyatos :S Például ez is ahova most írok, mire jó a legújabb korszerű telefon? teljes pénzkidobás, csak azért veszi meg az ember mert a TV ben azt mondják hogy ez a jó és ez kell az embereknek és sajnos a sok buta ember be is dől ennek, hidd el nem a mobiltelefonok vásárlása fogja "az országot a felhők ódai magasságába emelni" és pontosan az ilyen új telefonnal való villogtatással szővődnek az ellentétek sok ember között, ugyanis nem mindenkinek van erre pénze. Ismerek is olyanokat akiket ezért közösítettek ki mert mindenkinek voltak ilyen olyan korszerű jó cuccai csak neki nem mert a szüleinek nem tellett rá és ekkor a csaj nem tehet róla, mégis mindenki más már máshogy néz rá. Ez mind az ilyen elferdült gondolkodású lányok miatt van mint te, nem ennek kéne a fontosnak lennie hogy kinek milyen cucca van. Oké van egykét törvény ami télleg igaz meg úgy kell viselkedni egy csajnak, de azért némelyiken elgondolkodhatnál hogy talán egy kicsit túlzásba vitted-e.

    VálaszTörlés
  2. Mélyen tisztelt Nedvesnunus!

    Hallod ez egy nagy rakás szar oldal.
    Sztem takarodj vissza az intézetbe. -,- vagy mássz vissza a fára.

    indoklás:HÜLYE PICSA VAGY!

    VálaszTörlés
  3. Figyu, nem hiszem, hogy nem vettétek, hogy ez egy PARÓDIA! Olyan, mint a Tesó Kódex, legalábbis annak a mintájára készült. Azt olvastátok? Nem hiszem, különben nem ilyen hangnemben írnátok. Bocsi, de azért ezt nem kellene. Nem azért szenvedek vele annyit, hogy csak így ledegradáljátok. És ez a hangnem azt hiszem, nem a megfelelő, még akkor sem, ha tényleg egy szar blognak gondoljátok.

    VálaszTörlés
  4. Mivel úgy vettem észre, hogy nem mindenki számára érthető a blog célja, így kiírtam a fejléchez minden olyat, amit tudni érdemes az olvasás előtt. Tudod, ilyen durván még sosem minősítettek le talán ok nélkül. Bocs, de ez azért tényleg fájt. A bejegyzéseim többségével én magam sem értek egyet, de megismétlem, ez a Tesó Kódex női átirata és egy PARÓDIA is egyben.

    VálaszTörlés