2009. augusztus 17., hétfő

5. törvény

Ha egy csajnak le kell vetkőznie a többi csaj előtt, akkor a következő lehetőségekből választhat:
  • Egy bohókás vagy csaj-erőt sugárzó dalt dúdolva egy szolid táncot lejt, miközben lassan ledobja a ruháit. Persze mindezt viccesen és visszahúzódva, nem cél a figyelem felkeltése.
  • Egy csajbulin közelebb álló csajtársak előtt ajánlott egy produkciót előadni, miközben fehérneműre vetkőzünk, majd felvesszük a pizsinket. A dal választható a Grease, Dirty dancing vagy Mamma mia című filmekből, vagy lehet egy pörgős toplistás szexi szám. A lényeg itt is a viccen van, tilos komolyan venni, tilos versenyt rendezni, és tilos az alakunkat fitogtatni. Tilos majomkodni.
  • Mit sem figyelve a folyamatra, pletykálkodhatunk a csajokkal, kibeszélhetjük a pasikat kihasználva azt, hogy ők nincsenek jelen.
Ami tilos: Elvonulni a sarokba, és csendesen, szégyellősen átöltözni. Legyünk büszkénk arra, amink van, még ha testtömeg indexünk meg is haladja a 40-et. Minden nő szép és egyedi. Csak a bunkó hímek hitetik el velünk az ellenkezőjét, de ne legyünk olyan buták, ne higgyünk nekik. Ajánlott gyakorlat: Naponta ötször mantrák ismételgetése a tükör előtt. Szövege lehet "Szép vagyok és egyedi" vagy "Szexi és dögös vagyok, imádnak a pasik" vagy egyéb ehhez hasonló.

Megjegyzés: Ha egy pasi leskelődik, miközben egy csaj öltözködik, a következő ajánlott:
  1. Úgy tenni, mintha nem vennénk észre a gyalázatos kukkolót.
  2. Bekapcsolni egy dögös jazz, vagy egy toplistás szexi számot, amennyiben van zenelejátszó eszköz a közelben. Ennek hiányában dúdolás ajánlott.
  3. Lassan, tánc közben kezdünk vetkőzni figyelve arra, hogy semmi olyat ne lásson, amit nem kellene.
  4. Egy váratlan kacsintás (ez számára meglepő lesz, ltd. első pont) és egy hangos sikítás.
Ettől biztosan megijed, legjobb esetben elfut, de ha semmi sem történik, akkor sikítás után szaladjunk el mi magunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése