2009. augusztus 20., csütörtök

7. törvény

Egy csaj sosem ismeri be, hogy nem tud autót vezetni, még baleset után sem.

Megjegyzés: Ha egy csaj autót vásárol, akkor a következő dolgokat kell figyelembe vennie.

  • Szín: Nagyon fontos a kocsi színe. Ajánlott árnyalatok: sárga, zöld, piros, kék és fekete, vagy egyéb kedvenc szín. Tilos a szürke és a mintás (mint lángcsíkok, halálfejek, pónik, vagy egyéb) kocsik vásárlása.
  • Méret: Egy csaj kocsija sosem átlagos. A mérete lehet városban élő csajok esetében kicsi és praktikus, vidékieknek pedig az extra méret ajánlott.
  • Extrák: Bőr ülések, sminkdoboz, mp3 lejátszós rádió, kutyus az anyósülésen, és végül napszemüveg (még télen is elengedhetetlen kellék a kocsiban).

Figyelem! A pasik gyakran alábecsülik a női sofőröket. Csajok, ne engedjük átverni magunkat, tudjuk, hogy azért nincsenek női Forma 1-es pilóták, mert simán, minden megerőltetés nélkül legyőznénk őket, és ez nem tenne jót az önbecsülésüknek. Ez az ok, amiért nem engednek versenyezni nőket. És ha egy pasi félre akar lökni a kormánytól, ajánlott rátaposni a lábára (nem számít, ha ez idő alatt nincs a lábunk a gázon vagy a féken) vagy kiszállás után ott belerúgni, ahol a legjobban fáj neki. Értitek?

2 megjegyzés:

  1. Lenne egy kérdésem kezdő bloggerként: Ha valaki rendszeres olvasó lesz, az pontosan mivel jár?

    VálaszTörlés
  2. Én nem igazán ismerem a google blogrendszerét, így sajnos erre nem tudok válaszolni. Szerintem ennek inkább olyan szerepe van, hogy ha valakit kedvelsz a hsz-ei alapján, akkor megnézheted, hogy milyen blogokat olvas még. Lehet, hogy így könnyebben találsz az érdeklődési körödnek megfelelő olvasnivalót.

    VálaszTörlés