2009. augusztus 1., szombat

Mi is az a Csaj Kódex?

Mi is az a "Csaj"?

Minden valószínűséggel te is megfigyelted már hogy a “csaj” szót milyen szabadsággal használják a helyi bárban, vagy kozmetikai szalonban. Talán azt is észrevetted, hogy milyen könnyedén mossák össze a “csajszi” vagy “lány” kifejezésekkel bármelyik akciófilmes stílusú samponreklámban. Az sem kizárt, hogy akaratlanul még te magad is eleresztettél egy “csaj”-t mikor megkérdezted egy idegentől, hol vette a cipőjét. De van egy fontos dolog, amit már most tisztáznunk kell: csak mert egy lány barátnő, még nem jelenti azt, hogy csaj is egyben.

Kérdés: Ki is az a csaj?

Válasz: A csaj olyasvalaki, aki betartja a Csaj Kódexet, és kölcsönadja a legszexibb ruciját, ha ő épp foglalt. A csaj olyasvalaki, aki nem nyúlja le a pasidat, még ha ő maga elkeseredett és magányos is. Röviden, a csaj egy életre szóló barátnő, akiben megbízhatsz, hogy mindörökké ott lesz melletted, kivéve ha épp valami más dolga van.

Kérdés: Ki nevezhető csajnak?

Válasz: A kozmetikusod csaj, az anyukád csaj volt egykor és a lány, akinek fizetsz, hogy vigyázzon a hugodra a jövő csajgenerációjának tagja, de ettől még nem lesz csaj. Ha valaki őszintén betartja veled szemben a Csaj Kódex egy, vagy több törvényét, akkor őt nevezheted csajnak. Vigyázat: Különös figyelmet igényel, hogy mikor hazaviszel egy aranyos pasit, a hugod lehet, hogy csaj, de az is lehet, hogy nem.

Kérdés: Csak lányok lehetnek csajok?

Válasz: Nem muszáj, hogy lány légy, hogy csaj lehess, elég ha elfogadod a szent kódex morális értékrendjét. Ha egy pasi összehoz egy csajt egy helyes sráccal, akkor csajként viselkedik, viszont barátnak hívjuk. És ha összehozza egy másik helyes barátjával a csajt azután, hogy a csaj szakított az előzővel, akkor hivatalosan is a barátnak tekinthető.

6 megjegyzés:

  1. csáááá!! nem tudom hogy mi ez a szarság hogy csajkódex:S de elég szánalmas, mi a szarnak kell egy ilyet csinálniii, mikor ez simán Tesó kódes:S
    de fogadok aki csinálta annak valami baj van az agyával:S
    rengeteg ember látta ezt, nekem is az egyik ismerősöm mutatta meg....hát én kb. egy 9 éves kis kurvát képzelek el amint ezt az oldalt csináljaa!! hát gratula... rem a pokol tüzén fogsz égnii rohadt......!!!
    naa csááá
    Angel és am lány voltam....:S

    VálaszTörlés
  2. Na végree valakii ír ide....jóó vagy angel vagy akárka is vagy!!!rem beszüntetik ezt a szart!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Csak úgy szólok, kedves értelmiségek, hogy a csaj-kódex a HIMYM-ben is volt... Robin találta ki és néha el is hangzik belőle egy két dolog, de biztos tisztában vagytok ezzel.....

    VálaszTörlés
  4. na ez szopás volt beszólogatók:D

    VálaszTörlés
  5. Meg , amugy is sztem nem egy 9 éves csaj írta , mert kétlem ,hogy ő olvasta volna a Tesó Kódexet , mert abban is van említés a Csaj Kódexről ( Bula Regula a máik nevén ( ez is a Tesó Kódexben volt ))

    VálaszTörlés
  6. Én csak azt nem értem, ha annyira van csaj kódex, (és tudom, hogy a Tesó kódex is megemlíti!) akkor az miért egy magyar blog formájában van??? Mi ez a hülyeség??
    És különben is a Tesó kódex így is úgy is utánozhatatlan, ha van csaj kódex ha nincs... ostobaság... szánalmas próbálkozás a Tesó kódex reprodukálására női formában... de lássuk be, a nők nem olyan összetartóak mint a pasik, ezért aztán felesleges is bármiféle csaj kódex... hiszen bármi is lenne az első szabály, úgyis felrúgnák egyből, amint egy pasi mindkettőjüknek bejön... ennyi! ÉS egyébként én is nőből vagyok, és félreértés ne essék, vannak barátnőim (életre szólóak)... de tudom, hogy olyan kapocs, mint ami a Tesók között van sosem lehetne két nő között!

    VálaszTörlés