2009. augusztus 19., szerda

6. törvény

Ha egy csaj találkozik egy olyan pasival, aki a következő kategóriák valamelyikébe sorolandó, akkor 48 órán belül dobnia kell.
  • A szájhős: Kedvenc mondata: "Ne hidd el, amit a többiek mondanak rólam. Te vagy az egyetlen!" Eközben mélyen a szemedbe néz, és megvillantja legszebb mosolyát. Ezek a pasik csak a bajt hozzák a csajokra, köztudottan a flörtölés a hobbijuk, ezt a pillanatot vagy ezerszer gyakorolhatták. Legjobb módszer a lekoptatásra: Fordíts a helyzeten, kezdj flörtölni másokkal, ettől megőrül. Légy magabiztos, mert ezek a pasik nem szeretik az öntudatot. Szeretik, ha istenítik őket.
  • A seggfej: Egyik nap eljátssza a hősszerelmest, másnap tudomást sem vesz rólad, vagy lejárat mások előtt. Soha nem tudhatod, hányadán állsz vele. Általában ez a vonzó benne. Legjobb módszer a lekoptatásra: Senkinek nincs joga játszani az érzelmeiddel. Bánj vele lekezelően, még ha nehezedre esik is. Egy ideig lehet, hogy izgatni fogja a bánásmódod, de így képes leszel irányítani és az őrületbe kergetni. Titokban örökké csodálni fog érte.
  • A meleg: Szívesen megy veled vásárolni, több kozmetikai cikke van, mint neked, és odavan a pasi színészekért. (Brad Pitt szerinte "oooolyan éééééédes!") Néha még nálad is hisztisebb. Legjobb módszer a lekoptatásra: Őt soha nem szabad "elengedni". Talán még a legjobb csajtársaddá is válhat. Segít megérteni a pasik nézőpontját, és besegíthet a pasiszerzésben. Ennél már nem is lehetne praktikusabb, ugye?
  • A mama pici fia: Már a legkisebb problémánál is nagy szemekkel néz, és nem tuja, hogyan tovább. Folyton segíteni kell neki, egyedül nem boldogul. Hiszen anyuci mindent megtett helyette, így képtelen önállóan kezelni a dolgait. Legjobb módszer a lekoptatásra: Ha elkezdi emlegetni anyukáját, azt a drága lelket, egyszerűen csak fel kell kapni a vizet. "Mi lesz velem? Én már nem is számítok? Csak az a fontos, mit mond anyu?" és ehhez hasonló mondatokat a fejéhez vágva szóhoz sem fog jutni. Nem kell érte aggódni, anyuci majd megvigasztalja.
  • A puhány: Nála csak ez megy: "Mire gondolsz éppen? Mit csinálsz ma? Én is mehetek?" Teljesen sarokba szorít, alig kapni tőle levegőt. Mindig csak rád gondol, mindig veled akar lenni. Legjobb módszer a lekoptatásra: Mondd el neki az igazat! Más nem segít, elég nehéz lesz megemésztenie, talán még zaklatni is fog, ez esetben nincs jobb módszer a fenyegetőzésnél. Ajánlott a törvény idézése, miszerint: Btk. 176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztés­sel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
  • A megszállott: Mindegy, hogy zene, márkás cuccok, vagy sport, ez a pasi a saját világában él. Semmi sem olyan fontos, mint a hobbija. Folyton erről beszél, és nem zavarja, hogy ez másokat nem érdekel. Közben mindenről megfeledkezik maga körül, rólad is. Legjobb módszer a lekoptatásra: Kritizáld folyamatosan a hobbiját! Ezt nem fogja tűrni, és magától lelép.
Plusz megjegyzés: Soha ne járj olyan pasival, akinek tökéletesek a körmei. (Pöcsköröm-szindróma)

12 megjegyzés:

  1. Köszönet 100xSzép magazin 2007/4. számának, hogy összeszedték a pasitípusokat, néhány igazítással egy törvény születhetett a cikkből.

    VálaszTörlés
  2. aahhha... és miért is született az a kijelentés a nők szájából hogy: "minden pasi egyforma"? mert akkor meg minek olyan válogatósak? találd meg az igazit he? csak nehogy addig válogasson a csaj amíg 80éves lesz és már senkinek se kell:P

    VálaszTörlés
  3. UI: a 12-16 év közötti leánykákra is lehet 2 típust alkalmazni: a pláza cicák, és a rocker bulák... az első Beyonce-t és egyéb aligha menő fekete énekes nőket hallgat és rózsaszín világban lebeg, a másik meg Aljas kúszóbab, meg Kispál és a Borz-on nő fel... tessék, és ehez nem is kellet semmijen újság hogy rá jöjjön a Tesó:P

    VálaszTörlés
  4. Hát akkor valószínűleg téves a teóriád, mert én egyikbe sem tartoztam, nagyonis a földön jártam, szörnyű gyerekkorom volt, és a mai napig utálom a rockzenét.
    Feldühítettelek? :D Helyes! Tudom, hogy a pasik meg fognak majd botránkozni néhány törvényen, de a csajok is megbotránkoznak a tesó kódexen. Ez így van rendjén. :P

    VálaszTörlés
  5. Ez amúgy teljesen Tesó kódex független törvény? Csak mert hirtelen nem ugrik be olyan Tesó törvény ami ennek a párja lenne...

    VálaszTörlés
  6. igen, független a tesó kódextől. nem akarom, hogy ez csak egy "koppintás" legyen, így beletettem egy saját törvényt is. Természetesen megmarad a Barney-stílusa, csak igyekszem egy kicsit színesíteni. Remélem, nem okoztam ezzel csalódást.

    VálaszTörlés
  7. Dehogy is okoztál csalódást :) A Barney által közölt részletek is a Csaj kódex-ből nem a Tesó kódex törvényeinek párjai.
    Persze én olyat nem jelenthetek ki egy Csaj törvényről, hogy nekem tetszik :D, de a párom végig röhögött amíg elolvasta őket és közben nagyokat bólogatott... :)

    VálaszTörlés
  8. Oké, akkor most mondjál jó típusú pasast... mert ahogy el nézem ezek közül mindet rá lehetne írni valamelyik tesóra. Aha, rossz gyerek kor... Majd el hiszem később, oké ténleg hogy meg víselt gyerekorod lehetet, de én akkor se hiszem. (+ azt nem mondtam hogy: a 2 típusú 12-16év körüli leánykáknak típusai is vannak: álá 1-től: nagyon elszált, 10ig: éppen hogy nem bilent át a másik csoportba) Szerintem csak túl reagált női szöveg amit már kis milioszór hallotam már.
    És Giggsy: minden tiszteletem a tiéd, és nem csak a tesó kódex magyarra való le fordítása miatt,hanem mert a többi be jegyzéseidet is el szoktam olvasni és jókat szoktál írni, de ne legyél már egy bólogató jános ok? Nem azt mondom hogy kössél bele mindenbe, (mint kb amit én teszek:D) de ne helyeseljél már minden mondatára.
    És csak max akkor fogom fel kapni a vízet ha olyan neves valaki leszel már mint akik össze dobták a Bro Code-ot.

    VálaszTörlés
  9. Akkor most véresen komoly leszek.

    Nem vagyok bólogató jános :) Igazából az ilyen írások, mint a Tesó kódex, vagy ebben az esetben a Csaj kódex, mind a legendás nemek harcáról szólnak, ami igazából egy baromi szórakoztató dolog. Egy ilyen íráson nem szabad kiakadni, hisz a másik nem hibáinak felnagyítása és kifigurázása a lényege. Ha valakit cikizni akarsz, nem a jó tulajdonságait hangsúlyozod ki. De az ilyen dolgok nélkül a férfi-női kapcsolat nem sokat érne. A csajok gyakran az idegeinkre mennek, legyen az hiszti valami apróság miatt, vagy az hogy a számukra fontos dolgok többségét számunkra megfejthetetlen kódokban próbálják közölni. De mi is az idegeikre megyünk a sportcsapatok, gyors kocsik és műszaki cuccok iránti rajongással, meg azzal, hogy rendszerint képtelenek vagyunk követni, hogy mit miért tesznek. Ez csak pár apró példa, a lényege az a dolognak, hogy a két nem nagyon különbözik egymástól és ez rengeteg surlódásra adhat okot, amiket kétféleképp lehet rendezni: folyamatos acsarkodással, illetve a másik humoros megfricskázásával. Én inkább az utóbbira szavazok.
    Amúgy ha úgy találtam volna, hogy ez a blog csak egy kékharisnya firkálmánya a férfi nem mocskos mivoltáról, akkor tuti nem tettem volna ki a linkjét a sajátomra.

    Egyébként csak egy megjegyzés, a bejegyzésben nem arról volt szó, hogy az ÖSSZES pasi a fenti kategóriába tartozik, hanem arról, hogy a csajok számára ezek az elkerülendő pasitípusok.

    Szóval szerintem kezeld úgy ezt a blogot, ami: egy vicc, poén a mi kárunkra. És az embernek tudnia kell nevetni saját magán...

    VálaszTörlés
  10. Ja tényleg, a dícséretet meg köszi :)

    VálaszTörlés
  11. 6 zs1do pont? avagy hogyan maradjatok szinglik egy életre? A sebezhető ember könnyű befolyásolni:). Kicsit gondolkodjatok el ezen, mielőtt követitek ezt a cosmopolita liberális szart, ami tönkretette Magyarországot! Hol vannak az Erkölcsök? Hol van a Becsület? Hol van a Szeretet? És hol van a Tisztelet? FONTOLJÁTOK MEG!

    VálaszTörlés
  12. A "mama pici fiával" nem értek egyet. Mit tehet egy kamasz ha az anyja mindent a segge alá tesz?! Nem tehet róla hisz azt hiszi ez a normális, nem hagyják önállósulni. Ez nem a fiú problémája, hanem az anyuci balfaszsága :D. Amugy miért játszák a lányok az elérhetetlent, lekoptatás az a divat. Ma már szóba sem álnak a lányok az emberekkel, mert ugy minél nagyobb kosarat kap a pasi a csaj annál jobban szórakozik ;) Ez oké jól szórakozott a kiscsaj, de teszem fel a kérdést mi van ha félreismerte a fiút és egy olyas valakit nyomott el magától aki később akár boldoggá is tehetné. Az ilyen lekoptatások beszólások az egoista embereknek valók. Szerintem semmi értelme legalább néha azzal megtiszteled a fiút ha cask meghallgatod hogy egyáltalán mit akar. És az ilyen öntelt picsákat akik ezt komolyan veszik és gyakorolják is, azoknak későn lesz párjuk vagy ha lesz is, cask olyan lesz. :)

    VálaszTörlés